CPG Diva's Proud Peggy Sandaal (l), Gorgeous Gitty Pregers (m) en Charming Cathy Jack, oftewel Jacqueline Jonkers (r).
CPG Diva's Proud Peggy Sandaal (l), Gorgeous Gitty Pregers (m) en Charming Cathy Jack, oftewel Jacqueline Jonkers (r).

Larense CPG Diva organiseert met haar 'sisters' benefiet

Algemeen

LAREN - Jacqueline Jonkers uit Laren, alias Charming Cathy Jack van de CPG (Charming Proud Gorgeous) Diva's, organiseert samen met haar 'Sisters from another mister' Proud Peggy Sandaal en Gorgeous Gitty Pregers een benefietavond voor de LINDA.foundation.

"We zingen wel vaker voor het goede doel, maar dit is de eerste keer dat we zelf een benefiet organiseren", aldus de diva's.

Bekende namen
Het idee was om klein te beginnen. Het groeide echter verder uit en nu hebben de dames voor 13 december een avond in Club Villa Thalia in Rotterdam op poten gezet met een line-up met allemaal bekende namen.

Zo is de host cabaretier Martijn Koning en treden onder anderen Shary-An, Linda Wagenmakers, Robin Pors en natuurlijk de CPG Diva's zelf op. "Al het geld dat de benefiet opbrengt, gaat in zijn geheel naar de LINDA.foundation. Iedereen werkt belangeloos mee. Zo heeft Mark van Eker van Marcipano in Laren ook een bijdrage toegezegd."

Bestellen
Kaartjes kosten 25 euro en en zijn te bestellen via cpg-divas.nl. Er kunnen 1.000 mensen in de club. Rotterdam is niet zo heel ver weg. Een uurtje rijden, je bent er zo", zegt Gitty, wier moeder in Laren woont en zelf regelmatig deze route rijdt.

"En vind je geven leuker dan krijgen, dan kun je een kaartje doneren aan iemand die dit niet kan betalen. Stuur dan een bericht naar CPG-divas@hotmail.com."

Lees meer in de digitale editie

Uit de krant