<p>Dit jaar komt er geen ijsbaan in Laren.</p>

Dit jaar komt er geen ijsbaan in Laren.

(Archieffoto: Bob Awick)
corona

Winter Village Laren gaat dit jaar niet door

  Bedrijven

LAREN - Winter Village Laren zal dit jaar niet plaatsvinden. De aangescherpte coronamaatregelen maken het niet mogelijk om het evenement op de Brink dit jaar te houden. Dat maakte de organisatie gisteren bekend.

“Met pijn in ons hart laten wij jullie weten dat Winter Village Laren dit jaar niet zal plaatsvinden. Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest om te bekijken of er opties en mogelijkheden waren om ons jaarlijkse ijspret toch eventueel in een aangepaste vorm door te kunnen laten gaan. Helaas kwamen wij keer op keer op een teleurstelling uit.”

Onzekerheid
“Gezien alle ontwikkelingen rondom het COVID-19, de onzekerheid omtrent sport & horeca en de aangescherpte maatregelen in combinatie met de grootte van het evenement, hebben wij als organisatie geen manier kunnen vinden waarop wij onze Winter Village dit jaar vorm kunnen gaan geven binnen alle gestelde maatregelen.”

“Veiligheid en gezondheid staan altijd voorop en met het oog op deze pijlers, hebben wij de beslissing genomen om toch dit jaar de edities van Winter Village niet door te laten gaan. Geen ijspret, warme chocolademelk, heerlijke kaasfondue en warme glühwein, de schaatsen blijven tot onze grote teleurstelling in het vet en de bobby’s in hun stalling.”

2021
“Eén ding weten we zeker, daar zijn wij van overtuigd, 2021 zijn wij er weer en doen wij er alles aan om een enorm gezellige editie van Winter Village neer te zetten. Het belangrijkste is dat we gezond blijven en we volgend jaar elkaar weer treffen bij Winter Village Laren.”

Meer berichten