Colette Wickenhagen zingt kerstsongs.
Colette Wickenhagen zingt kerstsongs. (Foto: PR)

Blaercom Jazz Café met Colette Wickenhagen in kerstsfeer

  Cultureel

BLARICUM - Colette Wickenhagen en Clous van Mechelen zijn de 'sterretjes' in de donkere dagen voor Kerstmis. Inmiddels traditiegetrouw brengt het Blaercom Jazz Café in december - dit keer op zondag 16 december om 15.00 uur - een speciale kersteditie van het maandelijkse jazzconcert. Toegang 10 euro. Reserveren: info@blaercom.nl of telefoon 035-5314383.

Het tweetal neemt de muzikanten Aad Overeem (saxofoon), Nol van Bennekom (contrabas) en Frans Meijer (drums) mee. "Aad is dus deze keer de saxofonist omdat Clous piano komt spelen. Hij is een man met veel talenten en een klinkende reputatie. Men noemt hem wel de 'Vivaldi van de Lage Landen' omdat hij de componist is van de bekende Grolsch tv-reclame. Ook schreef hij alle hits van de zanger Tol Hansse (waaronder 'Big City')", meldt de organisatie. Colette Wickenhagen is een veelgevraagd zangeres in binnen- en buitenland en zij kreeg zelfs een vererende uitnodiging om op een festival in Moskou op te treden. Haar sterke kant is jazzmuziek, maar ook swingende kerstliedjes uit the Great American Songbook zingt ze vol overgave.

Gratis concert
Vocalgroup The Ambrosians geeft dinsdag 18 december om 20.15 uur samen met het Bussumse koor BV de Zangerij een optreden in De Blaercom aan de Schoolstraat 3. De toegang is gratis.

 

Meer berichten