Jongeren kunnen onder andere een workshop graffiti volgen.
Jongeren kunnen onder andere een workshop graffiti volgen. (Foto: Dynamic Arts)

Gratis kunstworkshops jeugd bij Bende van Talenten

  Cultureel

LAREN - Jongeren van 12 tot en met 18 jaar kunnen van 12 tot en met 15 augustus gratis kunstworkshops volgen in het kader van het nationale programma ‘Jeugd aan Zet’. Het programma ‘Bende van Talenten’wordt afgesloten met een presentatie in het theater van Singer Laren.

Dynamic Arts verzorgt het programma in samenwerking met Versa Welzijn, het Brinkhuis, Karakterz theaterschool en Singer Laren. Er zijn workshops te volgen in dans, rap, beats maken, film, theater en graffiti. Tijdens die week krijgen jongeren de unieke kans om nieuwe talenten te ontdekken, te ontwikkelen en als afsluiting te presenteren in het Singer Theater.

Aanmelden
Jongeren kunnen zich aanmelden via www.supersaas.nl/schedule/Dynamic_Arts/Bende_van_Talenten. Hier kunnen zij een van de workshops kiezen waar ze aan mee willen doen. Er staat ook bij hoeveel plekken er per workshop nog beschikbaar zijn. Als de workshop vol is, kan ingeschreven worden voor de wachtlijst.

Alle deelnemers kunnen zaterdag 15 augustus hun eigen werk presenteren in het theater van Singer Laren. Deze avond wordt afgesloten met een surpriseact die Dynamic Arts via haar Instagramkanaal bekend maakt. Daarnaast krijgen alle deelnemers van de workshops ook een goodiebag mee naar huis.

Meer berichten