Willeke Alberti komt voorlezen in de bibliotheek in Laren.
Willeke Alberti komt voorlezen in de bibliotheek in Laren. Foto: Aangeleverd

Voorleesfeestje met Willeke Alberti in Brinkhuis Laren

Cultureel

LAREN - Willeke Alberti leest zaterdagmorgen 29 januari in de bibliotheek in het Brinkhuis om 11.00 voor uit het prentenboek van het jaar ‘Maar eerst ving ik een monster’.

De kinderen die Woezel en Pip verhaaltjes luisteren zullen zeker haar stem herkennen als het personage ‘Tante Perenboom’. 

Nationale voorleesdagen
De voorleesactiviteit is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 5 jaar en wordt gehouden in verband met de Nationale Voorleesdagen die dit jaar plaatsvinden van woensdag 26 januari tot en met 5 februari.

Het doel van deze jaarlijkse campagne is het voorlezen te stimuleren aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Gedurende de campagneperiode zijn er in het hele land allerlei voorleesactiviteiten. 

Kaarten
Vanwege de huidige Coronamaatregelen is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor begeleiders en kinderen. Op deze ochtend worden alleen leden van de bibliotheek Huizen Laren-Blaricum toegelaten.

Reserveren van kaarten kan via de website van de bibliotheek: bibliotheekhlb.nl. Daar kan men het aantal kinderen in de leeftijd tussen 3 en 5 jaar en de begeleiding van één ouder of oppas opgeven.

CoronaCheck
Toegang tot dit voorleesfeestje voor volwassenen/begeleiders is alleen mogelijk met de uitgeprinte toegangskaart en op vertoon van de CoronaCheck-App of CoronaCheck-print plus een identiteitsbewijs.


Uit de krant