Afbeelding
Foto: AS Media

Eemnes Got Talent gewonnen door Roan Helsdingen en Timo Koning

Kunst & cultuur

EEMNES - De spanning was om te snijden op zaterdagavond 9 april bij Eemnes Got Talent. Deelnemers van verschillende leeftijden traden daar namelijk op.

Zo was de jongste deelnemer 10 jaar en de oudste deelnemer maar liefst 62 jaar. In de categorie 16- won Roan Helsdingen met het nummer ‘Alles komt goed’ van Jaap Reesema. In de categorie 16+ koos de jury Timo Koning als winnaar, met een zelfgeschreven en gecomponeerde rap.  

Roan had met zijn optreden een Masterclass op maat gewonnen en een optreden tijdens de Koeientroffee. Timo won ook een Masterclass op maat en hij mag een keer terugkomen voor een optreden tijdens het ‘Open Podium’. 

Jury
De jury die voorgezeten werd door Paul Poulissen bestond uit: Roland van Benthum (burgemeester), Lydia Baloe (directeur Huis van Eemnes, Lara Campbell (Eigenaresse dansschool Laresz en Paul Poulissen (muzikant en entertainer)

Jurylid Paul Poulissen over Eemnes Got Talent: “Het was een supergezellige talentenjacht waar jong en oud, en ook nog in allerlei stijlen, het beste van zichzelf lieten zien!”

Uit de krant