Bezoekers mogen kleurrijke voorstellingen verwachten.
Bezoekers mogen kleurrijke voorstellingen verwachten. Foto: Rosa Spier Huis

‘Jong & Oud door Kunst verbonden Zomerfestival’ bij Rosa Spier Huis

Cultureel

LAREN - Het tweede Rosa Spier Huis, Jong & Oud door Kunst verbonden Zomerfestival vindt dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 juni plaats. 

Vijf dagen lang beleeft jong talent en talent op leeftijd gezamenlijk kleurrijke voorstellingen, concerten, workshops en andere creatieve activiteiten. Deze festiviteiten zijn niet alleen te bezoeken door bewoners, iedereen is welkom! 

Shakespeare
Het festival wordt geopend door een zevenkoppig ensemble met jonge getalenteerde musici die een muzikale knipoog naar de Roaring Twenties maken.

Gedurende de week zijn er diverse creatieve workshops, van dans en poppenspel tot zelf theater maken. Eén middag zal in het teken van Shakespeare staan. 

Gratis toegankelijk
Er is een plantjesmarkt, installatiekunst, Wasmannen (M/V) wassen handen, een première van een korte animatiefilm over Rosa Spier en er is levenslustig theater gespeeld in alle hoeken van de Anna Stibbezaal.

De slotdag wordt geopend door gepassioneerde dansers met kleurrijke kostuums en het Zomerfestival eindigt met een daverend slotconcert door twee jonge veelbelovende musici. Alle activiteiten, workshops, voorstellingen en concerten zijn gratis toegankelijk. 

Het programma is te vinden op rosaspierhuis.nl.

Uit de krant