Publiek tijdens voorstelling in het Goois Openluchttheater.
Publiek tijdens voorstelling in het Goois Openluchttheater. Foto: Goois Openluchttheater

Veelomvattende verhalenvoorstelling in het Goois Openluchttheater

Cultureel

EEMNES - Professioneel verhalenvertelster Pauline Seebregts brengt 25 september een ‘VertelMenu’ in het sfeervolle Goois Openluchttheater. Een vertelprogramma met verschillende soorten verhalen die allemaal net weer een andere ‘bite’ hebben.

Voor ieder wat wils, want wat is toch dat geheim van een lang huwelijk? Waar kun je die vrouw vinden die woorden verkoopt die helpen tegen alles wat zeer doet in het leven? Of heb je meer trek in een ‘Broodje Aap’ verhaal of toch liever een ‘raadselverhaal’ waar je zelf inbreng kunt hebben? Het staat allemaal op het menu. 

Over verhalenvertelster Pauline
Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Eerder werd zij uitgeroepen door een vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen.  Ze vertelt verhalen met een glimlach en kwinkslag, iets om over na te denken en die soms zachtjes ontroeren. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat ook wel ‘entertaining wisdom’ genoemd wordt. 

Praktische informatie
De kassa is om 14.30 uur geopend, de voorstelling is van 15.00 tot 16.00 uur. De kaartjes kosten € 15,- per persoon, dit is inclusief smaakmakertjes. Bezoekers zijn vrij om zelf een plaid of kussen mee te nemen. Reserveren hoeft niet, maar wordt wel op prijs gesteld via info@gooisopenluchttheater.nl. Op de facebookpagina en de op website www.gooisopenluchttheater.nl is de laatste informatie te vinden.


Professioneel verhalenvertelster Pauline Seebregts. Foto: Goois Openluchttheater

!
Afbeelding
Gijs van Hall deel 2 Bol an 23 uur geleden
Afbeelding
PvdA Eemnes roept College op tot leiderschap en daadkracht Politiek 30 sep, 07:24
Afbeelding
BEL-Art toont de natuur van de Erfgooiers Cultureel 29 sep, 16:19
Afbeelding
Expositie Winnende Penselen Cultureel 29 sep, 14:34
Afbeelding
Deo et Arti brengt afwisselende Eenakteravond Cultureel 29 sep, 08:05
Afbeelding
Rouwcafé in het Brinkhuis Mensen 28 sep, 14:27
Afbeelding
Rondje Flevoland voor Oekraïense kinderen in Eemnes Algemeen 28 sep, 11:20

Uit de krant