Afbeelding
Foto: PR

‘Anna Singer Art’ in Singer Laren met werk van hedendaagse kunstenaars

Cultureel

LAREN - De Stichting Vrienden van Singer Laren organiseert van dinsdag 22 tot en met zondag 27 november opnieuw een Anna Singer Art-expositie in de Van den Brink Galerij van het museum. 

In de galerij is werk te zien van 25 hedendaagse kunstenaars die door de commissie zijn opgevallen door hun talent, originaliteit, artistieke visie of om andere redenen. Het gaat om een prachtige collectie schilderijen, beelden, foto’s, objecten en mixed media.

Deelnemende kunstenaars zijn onder anderenEduart Bace, Paul Cupido, Fleurien Dingemans, Nico Dix, Han Ebbelaar, Franciscus Franciscus, Marloes Eerden, Micky Hoogendijk, Paulien Huizinga, Vicky Keulen, Joke Koenen, John Nieland, Erik Rensen, Jitkse Schols, Isabelle Siem, Peter Smit, Maggia Swets, Magosja Turkawski, Peter de Vries, Sophia de Vries en Heidi Wallheimer.

Eef Langeler-Nuijten, voorzitter van de commissie, opent de expositie op maandag 21 november om 20.00 uur. In de Anna Singer Art Walk & Talk gaat zij in gesprek met enkele kunstenaars over hun werk. Daarna hebben de supporters van Singer Laren de mogelijkheid om de expositie te bezoeken en eventueel een kunstwerk te lenen of te kopen.

Anna Singer Art is tijdens de openingstijden van Singer Laren aan de Oude Drift 1 te bezoeken met een entreeticket voor het museum. Supporters, museumkaarthouders, bezoekers met een VriendenLoterij VIP-kaart of Vereniging Rembrandtkaart hebben gratis toegang.

Uit de krant