Het geld van 'Broodje Gezond' gaat naar een geitenproject in Rwanda.
Het geld van 'Broodje Gezond' gaat naar een geitenproject in Rwanda. Foto: Eigen foto

'Broodje Gezond' haalt 1.600 euro op voor geitjesproject in Rwanda

Mensen

EEMNES - De organisatie van 'Broodje Gezond' heeft afgelopen Koningsdag goede zaken gedaan en kan - dank zij alle sponsoren en de 28 vrijwilligers die het mogelijk maakten om 450 broodjes te kunnen verkopen - het mooie bedrag van 1.600 euro overmaken naar het Geitjesproject in Rwanda.

"Dat we al 32 jaar broodjes kunnen verkopen op Koningsdag is alleen mogelijk door al onze trouwe vrijwilligers", vertelt Annette Haasnoot. "Om dit ook volgend jaar weer te kunnen doen, kunnen we nog vrijwilligers gebruiken. Voornamelijk voor het voorbereiden en klaarmaken van de broodjes en de verkoop daarvan. Dit gebeurt op de dag zelf achter de kraam, in verschillende ploegjes gedurende twee uur. Ook voor de werkgroep hebben we nog iemand nodig, die mee wil denken over een project en de voorbereiding van de verkoop van de broodjes op Koningsdag."

De organisatie komt vanaf februari circa vier keer bij elkaar om alles goed te regelen. Wie wil meehelpen kan contact opnemen met Annette Haasnoot, telefoon 035-5318171 of door een mail te sturen naar haasnoot.dekker@kpnmail.nl.

Uit de krant