Tijdens de Vrijwilligersavond in 2019.
Tijdens de Vrijwilligersavond in 2019. (Foto: gemeente Blaricum)

Geen vrijwilligersavond Blaricum, wel prijsuitreiking

  Mensen

BLARICUM - De gemeente Blaricum heeft de vrijwilligersavond van dit jaar verplaatst naar 29 oktober 2021 vanwege de coronacrisis. Op 22 oktober 2020 is er op het gemeentehuis wel een prijsuitreiking in klein comité. Hiervoor kunnen inwoners van Blaricum worden genomineerd.

"De gemeente Blaricum is erg blij met de inzet van vrijwilligers voor de Blaricumse gemeenschap. Zeker tijdens deze moeilijke periode zijn zij onmisbaar in de samenleving en in onze gemeente. Om deze waardering te tonen, organiseert de gemeente wel de uitreiking van ‘de vrijwilliger van het jaar’ en de aanmoedigingsprijs voor jongeren onder de 25 jaar", laat de gemeente weten.

Nomineren
De uitreiking vindt plaats op 22 oktober in klein comité op het gemeentehuis. "Bij de uitreiking houden wij ons aan de coronamaatregelen. We roepen de inwoners van Blaricum nu op om een vrijwilliger te nomineren."

"Kent u een hulpouder op school of een mantelzorger? Een buurman of -vrouw die altijd klaarstaat voor een oudere of hulpbehoevende bij u in de buurt? Een vrijwilliger van een sportvereniging of kerk? Wilt u deze persoon/personen in het zonnetje zetten? Stuur de naam/namen inclusief een duidelijke motivatie naar het vrijwilligerscomité martina.taris@belcombinatie.nl Doe dit zo snel mogelijk en in ieder geval voor 15 oktober."

Meer berichten