Vorig jaar kregen vrijwilligers een tegeltje als bedankje.
Vorig jaar kregen vrijwilligers een tegeltje als bedankje.

Vrijwilligersavond Laren gaat dit jaar door

Mensen

LAREN - De gemeente Laren is erg blij met de inzet van vrijwilligers voor de Larense gemeenschap. “Zeker tijdens deze afgelopen periode zijn zij onmisbaar in onze samenleving”, aldus de gemeente. Om deze waardering te tonen, organiseert Laren in samenwerking met Versa Welzijn dit jaar weer de vrijwilligersavond.

Vrijwilligersavond in etappes 

De avond zal er iets anders uitzien dan in voorgaande jaren en wordt in etappes georganiseerd. De doelgroepen zijn opgedeeld in de volgende groepen: jeugd, ouders en oudere generatie. Voor iedere doelgroep wordt er een activiteit georganiseerd.

Wethouder Den Dunnen: “Juist in deze tijd hebben we onze vrijwilligers heel hard nodig. Jong en oud. De beschikbaarheid wordt enorm gewaardeerd. Daarom organiseren we per doelgroep een aparte activiteit zo kan de vrijwilligersavond toch doorgang krijgen met kleinere groepen.”

De eerste activiteit staat gepland op vrijdag 8 oktober voor de jeugd. De verschillende doelgroepen krijgen bericht van Versa Welzijn hoe ze zich kunnen aanmelden.

Vorig jaar

Vorig jaar kon de vrijwilligersavond niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Toen stelde de gemeente een tegeltje beschikbaar aan vrijwilligers met de boodschap ‘Vrijwilligers zijn onbetaalbaar’. Met dat tegeltje kon de gemeente toch haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Meer informatie over de vrijwilligersavond? Neem contact op met Versa Welzijn via Claudia Bleijerveld (cbleijerveld@versawelzijn.nl, 06 - 828 480 05) of Afke Nijhof (anijhof@versawelzijn.nl, 06 - 573 705 20). 

Uit de krant