Rob Bruintjes.
Rob Bruintjes. (Foto:PR)

Rob Bruintjes doet mee aan PS-verkiezingen

  Politiek

BLARICUM - Rob Bruintjes staat voor de Ouderen Partij Noord-Holland (OPNH) op plaats 5 van de kandidatenlijst voor de Provinciale Staten, waarvoor morgen de verkiezingen plaatsvinden.

De OPNH is een partij die al sinds 1995 borg staat voor de onafhankelijke politiek in de Provinciale Staten. Op de lijst staan mensen afkomstig uit Wieringerwerf tot Blaricum. "Dus in elke regio een vertegenwoordiger vlakbij de sterke lokale politiek staat. Sterk omdat bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen de kiezer 33% op een lokale en dus onafhankelijke partij stemde", aldus Bruintjes.

"De OPNH is de enige onafhankelijke partij in onze provincie. Niet gelinkt aan de landelijke politiek en daarom de lokale stem voluit zal laten doorklinken. Veel lokale partijen werken al regionaal samen, ook in de regio Gooi en Vechtstreek. De OPNH wil deze samenwerking op provinciaal niveau verder versterken. Dat zorgt voor meer invloed op al die onderwerpen in Noord-Holland die ons direct raken."

De OPNH-kandidaten denken mee in hun directe leefomgeving, maar hebben speciale aandacht voor het beleid als dit over het welzijn van de ouderen gaat. Bruintjes: "Ik mag daar als nummer 5 op lijst 10 in onze regio vorm aan gaan geven."

Meer berichten