Afbeelding
Foto: TV Eemnes

Open Tennis Toernooi Eemnes gaat door

Sport

EEMNES - Ondanks de pandemie gaat de TV Eemnes Open 2021 door. Van 21 tot en met 29 augustus vindt de 36e editie van het tennistoernooi plaats.

Gedurende een week is het officiële KNLTB-toenooi opengesteld voor spelers van alle clubs, van verschillende niveaus en worden er alleen dubbelspel wedstrijden gespeeld.

“Het Eemnes Open Dubbel Toernooi staat al jaren bekend in de regio als het ‘mooiste toernooi van het Gooi’,” schrijft de organisatie. “Niet in de laatste plaats door de vaak volledige metamorfose van het tennispark in een gekozen thema.”

“En dat is dit jaar niet anders, hoewel vanwege de af en toe oplaaiende coronacrisis wel voor een ietwat soberder aankleding is gekozen. Met als thema ‘Er was eens...’, dit jaar een speelse verwijzing naar de aloude sprookjes die altijd een goed einde hadden.”

“Met inachtneming van de landelijke regels zoals die door het RIVM opgesteld zijn gaan we net als vorig jaar een coronaproof toernooi organiseren”, zo verklaart toernooi-voorzitter Luc Zuidhof. “We zullen daar wederom op toezien in nauwe samenwerking met het clubbestuur en de gemeente Eemnes. Dat betekent dat op het park nog steeds looproutes zijn aangebracht, looppaden gescheiden zijn en het clubhuis en het grote terras anders zijn ingericht om de 1.5 meter afstand te kunnen garanderen. Hierdoor kunnen we ook makkelijker het toegestane aantal mensen in de gaten houden. En registratie bij het betreden van het park zal nog steeds noodzakelijk zijn voor eventueel bron- en contactonderzoek”.

“We kunnen nog niet te veel verklappen maar we beloven dat het wederom een prachtige week wordt met sprookjesachtige avonden, prachtig tennis en leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse loterij voor een goed doel, dit jaar Happy Home in Eemnes.”

Inschrijven kan via www.eemnesopen.nl. Alleen aanmoedigen mag ook.

Uit de krant