Afbeelding
Foto: Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi

Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi organiseert heidetocht

Sport

LAREN - Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi gaat zondag 12 februari de heide op. Op het programma staat een groepstocht over de Westerheide, Bussumerheide, Zuiderheide en Postiljonheide.

“Wandelen wordt steeds populairder, ook in onze regio”, vertelt een woordvoerder van de stichting. “Dat zie je terug aan de animo voor de maandelijkse groepstochten van de Stichting Wandelvierdaagse Het Gooi.”

Op pad

De wandeling van 12 februari, die circa 20 kilometer lang is, leidt de deelnemers onder andere langs een grindkuil en Schaapskooi ‘t Laer. “Wellicht dat er onderweg zelfs reeën kunnen worden gespot in de omgeving van de natuurbrug Crailo!”, aldus de woordvoerder. Na een rondje Spanderswoud is er een koffiestop bij Korfbalvereniging Hilversum. 

Het verzamelpunt is, zoals gebruikelijk, het clubgebouw van SV Laren’99. Inschrijven kan daar voor vijf euro tussen 8.45 en 9.15 uur. Om 9.30 uur gaat het gezelschap op pad. Honden mogen niet mee.

Vierdaagse

Inmiddels beginnen ook de aanmeldingen voor de Gooise Vierdaagse al op gang te komen. De dertiende editie wordt dit jaar gehouden van 14 tot en met 17 juni. Inschrijven hiervoor kan via de website www.wandelvierdaagsehetgooi.nl.

Uit de krant