Villa Forian.
Villa Forian. Foto: Stepping Stones

Open Dag Villa Florian voor ouderen met dementie

Zorg

BLARICUM - Villa Florian opent halverwege april haar deuren, maar het is mogelijk om de sfeer al eerder te komen proeven. Iedereen is namelijk welkom om op 19 en 26 maart tussen 10.00 en 16.00 uur de villa te bewonderen.

Villa Florian staat in de Blaricummermeent en is onderdeel van de organisatie Stepping Stones, die ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen biedt. 


 Foto: Stepping Stones

“In de villa wordt comfortabel wonen gecombineerd met specialistische dementiezorg”, meldt Stepping Stones. “Binnen de zorgvilla wordt er persoonsgerichte zorg geboden, waarbij de zorg en het welzijn wordt afgestemd op de bewoner.”

De gestoffeerde appartementen, in te richten met eigen meubilair, variëren van circa 37 tot 85 vierkante meter en zijn voorzien van een eigen badkamer. Enkele appartementen zijn geschikt voor echtparen en hebben een eigen dakterras. 

Open dag
Naast het bewonderen van de villa, kunnen geïnteresseerden ook het zorgteam ontmoeten en al hun vragen stellen. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Het adres van Villa Florian is Jufferlaan 2, 1262 BB Blaricum. Meer informatie is te vinden op www.steppingstones.nl/villa-florian, waar geïnteresseerden ook een rondleiding op een andere dag kunnen plannen.

Uit de krant