Het wijkteam Eemnes verrasten Els met een huifkartocht.
Het wijkteam Eemnes verrasten Els met een huifkartocht. Foto: Monique van der Beek

Els Loman kijkt terug om mooie tijd als verpleegkundige in Eemnes

Mensen

EEMNES - Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest als verpleegkundige in het Vivium wijkteam Eemnes, gaat Els Loman op 17 oktober met pensioen. “Het team gaat haar enorm missen!”, vertelt oud-collega Monique van der Beek.

Ter gelegenheid van haar afscheid is Els op vrijdag 1 oktober door collega’s van het wijkteam verrast met een huifkartocht, die eindigde bij restaurant Eemland voor een etentje. Els vertelt dat ze vooraf niets merkte van de voorbereidingen van haar collega’s. “Het was een echte verrassing! Normaal ben ik niet zo van de feestjes, van de aandacht. Maar omdat mijn collega’s zo’n leuk uitje voor me geregeld hadden, dacht ik ‘hup! We gaan ervoor!’.”

Met een trekker reed de groep door Eemnes en langs de route stonden - in de stromende regen - enkele cliënten om Els uit te zwaaien. Ze hadden ook allemaal een kaartje voor Els. “Dat was hartverwarmend”, vertelt ze. 

Els kijkt terug op een mooie tijd als verpleegkundige in Eemnes. “Ik heb het werk met veel plezier gedaan. Eemnes blijft een prachtig dorp en mensen zijn altijd blij als je komt. Dat heb ik 25 jaar lang mogen merken.”

Uit de krant