De overleden vrouw werd ontdekt op de parkeetplaats van hotel De Witte Bergen.
De overleden vrouw werd ontdekt op de parkeetplaats van hotel De Witte Bergen. Foto: AS Media

Man opgepakt na vondst dode vrouw, politie zoekt getuigen

112

EEMNES - De politie heeft vorige week donderdag het stoffelijk overschot gevonden van een vrouw in een personenauto in Eemnes. Een 34-jarige man zit vast vanwege mogelijke betrokkenheid.

Het stoffelijk overschot werd ontdekt op de parkeetplaats van hotel De Witte Bergen aan de Rijksweg A1 in Eemnes. Meerdere hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen naar het incident. De brandweer had tijdelijk zichtschermen opgezet. Uiteindelijk heeft de politie het parkeerterrein groots afgezet. Van iedereen die het terrein verliet werden hun namen genoteerd en hun voertuigen gecontroleerd op inhoud.

Het slachtoffer bleek een 34-jarige vrouw uit Heerlen te zijn die al enkele dagen vermist was. De politie houdt rekening met een misdrijf. De mogelijke rol en betrokkenheid van de aangehouden man wordt nader onderzocht. De politie heeft nog veel vragen en is op zoek naar getuigen. Zij zijn op zoek naar extra informatie en getuigen die iets gehoord of gezien hebben of wellicht beschikken over (dashcam)camerabeelden.

“Was u 7 oktober in de buurt van het hotel langs de A1 en heeft u iets gezien? Heeft u in de dagen voorafgaand aan haar dood iets gehoord wat met haar dood te maken kan hebben? Neem dat contact op met de politie via 0900-8844,” schrijft de politie. “Liever anoniem melden? Dat kan via 0800-7000.”

Uit de krant