Afbeelding
Foto: hoesjesdirect.nl

Op deze manier houd jij je nieuwe iPhone 14 lang mooi

Advertorial

Heb jij recent de nieuwe iPhone 14 besteld? Het toestel heeft een flinke upgrade gehad ten opzichte van z’n voorganger. Met de iPhone 14 maak je bijvoorbeeld nog mooiere foto’s en profiteer je van een iets langere batterijduur. Het verschil in camera merk je voornamelijk, wanneer je de iPhone 14 gebruikt in een omgeving met weinig licht. Apple zelf beweert dat foto’s 49% beter zijn dan bij het gebruik van de iPhone 13 in zo’n situatie. Om je nieuwe iPhone lang mooi te kunnen houden, is het raadzaam kort na de levering van je toestel een iPhone 14 of iPhone 14 Plus hoesje te bestellen. Op deze manier bied je het toestel de benodigde bescherming om krassen en andere beschadigingen tegen te gaan. 

Verschillende soorten hoesjes voor je toestel

Bij de aankoop van een iPhone 14 (Plus) hoesje heb je de keuze uit verschillende varianten. Denk aan het verschil tussen een bookcase en een backcover. De bookcase valt om de volledige telefoon heen en beschermt daarmee zowel de achter- als voorzijde. Een backcover biedt uitsluitend bescherming aan de achterzijde van je telefoon. Een hoesje is onmisbaar tijdens een dagje Laren of bijvoorbeeld een middag fietsen in de regio. Je wilt voorkomen dat het toestel direct een flinke beschadiging bevat, als je deze per ongeluk laat vallen bij het opzoeken van de route. 

Combineer een hoesje met een screenprotector

Het gebruik van een hoesje alleen is vaak niet voldoende om schade te voorkomen. Combineer het hoesje met een screenprotector. Het voordeel van een (glazen) screenprotector is het feit, dat je deze kunt vervangen op het moment dat er krassen zichtbaar zijn. Het scherm van de iPhone 14 (Plus) zelf blijft mooi. Niet alleen prettig voor jezelf; ook houdt de iPhone z’n waarde. Het maakt het makkelijker deze op een later moment weer te verkopen. Er zijn verschillende webshops waar je deze screenprotectors bestelt. Je kunt ze relatief makkelijk zelf op het scherm plakken, met de meegeleverde instructies. 

Uit de krant