Matthijs van der Gugten aan het werk.
Matthijs van der Gugten aan het werk. Foto: PR
advertorial

Studio Train2B gespecialiseerd in fysieke training en leefstijlcoaching

Bedrijven

BLARICUM - Heb je vaak het gevoel geleefd te worden? Heb je het vaak te druk voor beweging, maar zou je dat wel graag veranderen? Wil jij ook beter voor je lichaam zorgen en een gezond leven? Dan ben je bij Train2B aan het juiste adres.

Train2B is gespecialiseerd in fysieke training en leefstijlcoaching voor gezondheid, prestatie, geluk en optimisme. Train2B legt de focus op het begeleiden van mensen die gezonder willen worden of makkelijker willen bewegen.

Bewustwording
Ook als je de wens hebt het gezondheidsrisico op chronische aandoeningen te verlagen, kun je bij Train2B terecht. Wat hierin centraal staat is jouw eigen bewustwording van je gezondheid, vitaliteit en optimisme. Tevens begeleidt Train2B vrouwen in aanloop naar, tijdens en na een zwangerschap.

Ervaring
Train2B is de studio in Blaricum van Matthijs van der Gugten, opgericht in 2018. Hij is fitnessprofessional en bewegingsdeskundige. Matthijs heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Hij werkte onder andere als medewerker bij Sportcentrum VU, KNKF Kenniscentrum en ROC van Amsterdam. Bij de Hogeschool van Amsterdam werkte hij als docent bij de faculteit bewegen, sport & voeding.

Hoger doel
Matthijs: "Dat ik mij identificeer met een actief en gezond leven komt vooral voort uit twee dingen: ik maak mijn eigen trainingen interessant en koppel het aan een hoger doel. Dat hogere doel kan bijvoorbeeld zijn dat ik weet dat ik veel minder gezondheidsrisico loop dan mijn buurman. Dit gaat over tientallen procenten! Dit boeit mij. Ik heb inmiddels kinderen, ben nét de 40 voorbij en ben mij bewust van het belang van vitaliteit nu en later.

Gepassioneerd
Vanuit zijn kennis en expertise staat Matthijs met beide benen op de grond. "Ik heb een gepassioneerde kijk op de zaak. Geen 'sportschoolwaarheden', maar een onderbouwde aanpak en een goede verstandhouding met klanten in een vertrouwde omgeving. Dáár sta ik voor! Away from the ordinary, into the real thing."

Een gezonder leven en het hoogtepunt van je leven verlengen? Boek dan nu een gratis consult via www.train2b.nl en ervaar zelf wat Train2B jou te bieden heeft. You Train2B so much more… So I Train2B everything you need.

Uit de krant