Foto: Bob Awick
update

Audi A6 crasht na achtervolging op Melkweg in Blaricum

BLARICUM - Een wilde politie-achtervolging vanmiddag in de regio. Agenten gingen achter de bestuurder van een Audi A6 aan, omdat deze kentekenplaten van een Nissan voerde.

Toen de automobilist een stopteken kreeg, ging deze er als een haas vandoor. Een achtervolging werd ingezet en collega's opgeroepen. Aan de achtervolging kwam een einde toen de Audi A6 op de Melkweg uit de bocht vloog en tegen een boom en verkeersbord crashte. Een vluchtpoging van de man mislukte, waarna agenten de man in de boeien konden slaan.

Update
"Vandaag even een bloemetje bezorgd bij de zeer alerte ondernemer die afgelopen dinsdag melding deed van een verdachte situatie in Laren schrijft wijkagent Hans Post op Facebook. "Tegenover zijn winkel werd een auto geparkeerd en de bestuurder die uitstapte, gedroeg zich nogal verdacht. De ondernemer besloot de politie te bellen en vervolgens werd door de ter plaatse gekomen collega's geconstateerd dat er valse kentekenplaten op de auto zaten. Besloten werd op de auto te posten. Nadat de bestuurder weer was verschenen en wegreed gaven collega's de bestuurder een stopteken, maar de bestuurder ging er vandoor. Na een korte achtervolging reed de bestuurder op de Melkweg in Blaricum tegen een verkeersbord en een boom waardoor de auto niet verder kon rijden. De bestuurder vluchtte weg maar kon na een korte achtervolging te voet worden aangehouden. De politie onderzoekt de zaak verder.
Mocht u zelf ooit eens getuige zijn van een verdachte situatie schroom niet de politie te bellen!!!"

Meer berichten