Tijdens de lancering van de Bijzonder Laren-website.
Tijdens de lancering van de Bijzonder Laren-website. (Foto: Gemeente Laren)

Nieuwe website Bijzonder Laren voor 'betere look en feel'

LAREN - Burgemeester Nanning Mol heeft - tijdens de Algemene Leden Vergadering van Bijzonder Laren - de nieuwe website van de stichting gelanceerd. De website is in opdracht van de stichting gebouwd door het Larense webdesignburo Motion Pixels.

Uitgangspunt voor de marketing van het Dorpsfonds Bijzonder Laren is een verbreding van de te bereiken doelgroepen. Tot op heden, is de communicatie meer naar binnen gericht geweest. Het is echter belangrijk dat ook geografisch gezien meer bezoekers en consumenten naar het mooie, culturele en winkeldorp worden getrokken. Als belangrijkste tool is allereerst gekozen om de website te vernieuwen Dit biedt meer perspectief en geeft een betere look en feel van Laren.

De website moet alle geledingen van Laren weergeven, dus winkels, horeca, cultuur, sport maar ook de alle maatschappelijke ondernemingen. De start is in het late voorjaar gegeven en op dit moment is de eerste fase voltooid.

Meer weten over recreatie, cultuur, wonen, werken en ondernemen in Laren? Kijk dan op www.bijzonderlaren.nlMeer berichten