Interieur- en grafisch ontwerper Denise Hofman werkt voor particulieren en zakelijke klanten.
Interieur- en grafisch ontwerper Denise Hofman werkt voor particulieren en zakelijke klanten. Foto: Bob Awick
Advertorial

Ontwerpstudio DH maakt van jouw huis weer een thuis

Bedrijven

EEMNES Denise Hofman is interieur- en grafisch ontwerper. Met haar Ontwerpstudio DH geeft ze passend en persoonlijk advies om van jouw huis weer een thuis te maken.

Ontwerpstudio DH helpt particulieren en zakelijke klanten bij de inrichting van een woning of kantoor met interieuradvies op maat. "Ik kan elke ruimte voorzien van een eigentijds interieur. Als ik bij klanten langskom, uiteraard op gepaste afstand, gaan we in gesprek, want een interieur is een weerspiegeling van je karakter en dan vraag ik hoe klanten in het leven staan. Werken ze thuis of zijn ze vaak weg, liever veel binnen of buiten, keukenmensen of 's avonds op de bank een film kijken. Willen ze een rustig interieur of met kleuren, apart behang en accessoires. Wat ook belangrijk is, is dat het interieur een geheel wordt."

Moodboard met sfeerbeelden

"Na het gesprek en het bekijken van de ruimtes, zodat ik zelf kan voelen hoe de verhoudingen ten opzichte van elkaar zijn, maak ik een conceptplan en een moodboard met sfeerbeelden van meubilair, vloeren, kleuren, behang, verlichting en accessoires. Ook maak ik een 3D-tekening om beter te kunnen visualiseren hoe het plan eruit komt te zien en kunnen klanten ‘rondlopen’ in hun nieuwe interieur. Ik kan klanten helpen met het laten uitvoeren van de werkzaamheden of ze doen dat zelf. Achteraf krijgen ze dan een shoppinglist toegestuurd zodat ze weten waar ze alle producten en accessoires kunnen kopen."

Online interieuradvies

"Natuurlijk kan ik ook online interieuradvies geven om klanten te helpen met vragen zoals welke nieuwe kleur of behang ze kunnen toepassen in de woonkamer of slaapkamer en over verlichting, accessoires en meubels. Daarnaast maak ik ook interieurontwerpen voor kantoren. Onlangs heb ik een totaalconcept gemaakt voor de entree en een verdieping voor een kantoorpand in Eemnes." Denise is ook grafisch ontwerper en ontwerpt onder andere logo's en huisstijlen. "Voor Het Huis van Eemnes heb ik het nieuwe logo en al het grafisch ontwerp gemaakt. Dat was een hele leuke opdracht."

Boek over inrichting nieuwbouwwoning

Denise heeft een 'invulboek' ontworpen voor de inrichting van een nieuwbouwwoning. "Als je een nieuwbouwhuis hebt gekocht dan kan dit boek heel handig zijn. In het boek kun je verschillende gebeurtenissen en mijlpalen bijhouden van het hele nieuwbouwproject, foto’s plakken van onder andere de bouw en tips en tricks over het interieur die je kunnen helpen om van je nieuwe huis jouw thuis te maken. Heel leuk om later weer te lezen en te bekijken." Het boek Een nieuw huis, een nieuw avontuur is te bestellen via de website.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Denise Hofman via 06-20768145 of mailen naar info@ontwerpstudiodh.com. Meer informatie en foto's staan ook op www.ontwerpstudiodh.com.

Uit de krant