Zanger en presentator Gordon nam voor zijn huis boodschappen van online supermarkt Picnic in ontvangst.
Zanger en presentator Gordon nam voor zijn huis boodschappen van online supermarkt Picnic in ontvangst. Foto: Picnic

Picnic nu ook in ‘t Gooi en gaf de eerste boodschappen aan Gordon

Buurt / wijk

BLARICUM - Online supermarkt Picnic is vandaag begonnen in ‘t Gooi en heeft dat gevierd met een bezoek aan Gordon. De zanger en presentator nam symbolisch de eerste boodschappen in ontvangst voor zijn woning in Blaricum. 

Met zo’n 16.000 inschrijvingen heeft ongeveer 16 procent van alle huishoudens in het bezorggebied zich inmiddels bij Picnic aangemeld. 

Gordon is verheugd over de komst van Picnic naar zijn woonplaats. “Boodschappen aan huis geleverd krijgen is een uitkomst. Door het werk dat ik doe ben ik veel weg van huis en heb ik gewoon geen tijd om ook nog naar de supermarkt te gaan.” 

“December is voor veel gezinnen een hectische maand”, weet medeoprichter van Picnic Michiel Muller. “Daar komen dit jaar veel nieuwe vragen bij. Hoe organiseer je kerst met familie, wat kook je als je altijd uit eten ging en wanneer is het rustig genoeg in de supermarkt om inkopen te doen? Het is fijn om een oplossing aan te kunnen bieden door de boodschappen vers en veilig aan de deur te leveren.”

De boodschappen gaan vanuit het lokale distributiepunt in Bussum met 35 runners (bezorgers) en vijftien karretjes de weg op. Dit aantal groeit in 2021 naar dertig wagentjes en negentig runners. 

Uit de krant