[advertorial]Gieren met Fred van Leer tijdens Fashion Weekend | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
advertorial

Gieren met Fred van Leer tijdens Fashion Weekend

  Bedrijven
Fred van Leer presenteert tijdens Fashion Weekend Laren.
Fred van Leer presenteert tijdens Fashion Weekend Laren. (Foto: Nick van Ormondt)

LAREN - Modedorp Laren rolt de gele loper uit voor Fred van Leer. Hij komt zondag 7 oktober naar het dorp voor het Fashion & Lifestyle Weekend waaraan vrijwel alle Larense winkeliers participeren.

Van Leer presenteert de drie modeshows die plaatsvinden op het Zevenend (13.30 uur), aan de Nieuweweg (14.15 uur) en op de Brink (15.15 uur).

Van Leer: "Leuk dat ik mag presenteren bij dit fashionweekend. Ik ben hier nog niet eerder te gast geweest, dus het is voor ons allemaal de eerste keer en ik verheug mij! Met prachtige modellen presenteer ik de nieuwste collecties. Kom en laat je inspireren. Het zou natuurlijk ook leuk zijn als jullie alvast je best voor mij doen door er beeldig uit te zien als je komt kijken. Daar hou ik van. Tot gauw!"

Inspiratie
De modeshows staan in het teken van de najaarsmode en zijn bedoeld om bezoekers te inspireren bij het kiezen van hun kledingaankopen. Dat kunnen ze in alle gezelligheid doen, want de stylist is in het hele dorp te horen via speakers en de winkels serveren hapjes en drankjes.
Het event begint al zaterdag 6 oktober en heet voluit 'Fashion & Lifestyle Weekend Laren' en dat is niet voor niets: nog nooit deden er zo veel verschillende Larense ondernemers mee aan een shoppingweekend. "Ook de beddenspecialist en de lokale beautyondernemers zijn vertegenwoordigd", aldus Rob Poelman van de Stichting Bijzonder Laren. "Het gaat goed met de middenstand. Er is bijna geen winkelruimte meer te huur en we hebben een hele goede, lange zomer gehad waarin de zomercollecties tot en met de sale uitstekend zijn verkocht. Dat brengt een vernieuwd enthousiasme met zich mee. We zien nu dat lokale ondernemers zelf met allerlei initiatieven de handen in elkaar slaan."
De organisatie houdt rekening met honderden bezoekers; de hoogste aantallen worden op de zondag verwacht. Poelman: "De koopzondagen in Laren zijn altijd goedbezocht, onder meer omdat je in ons dorp gratis parkeert. Maar nu de horecaondernemers ook met allerlei acties deelnemen aan dit shoppingevenement verwachten we extra consumenten die komen voor het complete dagje uit."
Wie een parkeerplek wenst, wordt aangeraden om 's morgens op tijd naar het dorp te komen. Het event begint zaterdag om 11.00 uur. Vanaf station Naarden-Bussum rijden bussen naar het centrum van Laren.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>