[advertorial]Christmas Experience Days Concept Store Laren met speciale promoties | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Kom naar de RM-store Laren voor de kerstexperience.
Kom naar de RM-store Laren voor de kerstexperience. (Foto: RM)
advertorial

Christmas Experience Days Concept Store Laren met speciale promoties

  Bedrijven

LAREN - Beleef een waanzinnige kerstervaring tijdens de Rivièra Maison Christmas Experience Days, die van donderdag 1 tot en met zondag 4 november plaatsvinden in de Rivièra Maison Concept Store aan de Burg. van Nispenstraat 4 in Laren.

Tijdens de Christmas Experience Days wanen de bezoekers zich in een complete kerstwereld. Buiten ligt niet alleen sneeuw, ook is de winkel met een prachtige, bordeauxrode strik ingepakt. "Geniet van onze prachtige entree met echte sneeuw en heel veel kerstbomen. En natuurlijk is er glühwein en warme chocolademelk", meldt het Team Laren. "Iedereen is welkom om 'the season to sparkle' met ons mee te vieren."

Promoties
Wie de store binnenloopt, kijkt zijn ogen uit en profiteert deze dagen van speciale promoties. Daarnaast zijn er elke dag leuke workshops, zoals kerstkransen maken met Maria op zaterdag en zondag, is er alle dagen make-upadvies door Marc Lubach, zorgt de nagelstyliste vier dagen lang voor een prachtige kleur op de handen en creëren de dames Hair-ID Baarn desgewenst een kerstkapsel. Aan de kleintjes is ook gedacht: Barbara schminkt op zaterdag en zondag. Muziek is er op donderdag en vrijdag van DJ Nathalie en op zaterdag en zondag worden er christmassongs gezongen door Solid. De workshops en activiteiten beginnen om 12.00 uur en zijn gratis. De hapjes (alle dagen) worden - net als de XXL chocoladefontein op zaterdag en zondag - verzorgd door Blushing Blaricum.

Kerstengelen
Daarnaast delen kerstengelen van Rivièra Maison op zaterdag en zondag voor de winkel 'make a wish'-engeltjes uit. Wie gunt u een RM kerstpakket en waarom? U mag uw keuze in de RM kerstboom hangen en Rivièra Maison kiest de mooiste kerstengel uit.
Het woonmerk Rivièra Maison pakt weer uit deze winter. Er is opnieuw veel te zien in de winkel voor de mooiste tijd van het jaar. Zo zijn er mooie rieten versieringen voor in de boom, maar ook de prachtige windlichten, serviezen en servetten ontbreken niet. In het thema 'It's the season to sparkle' zitten veel favoriete items, zoals kussens en plaids met veel glitters.


La Scala
Glamour en drama aan het interieur toevoegen, kan met de prachtige La Scala-collectie, geïnspireerd op het prachtige Milanese operahuis Teatro alla Scala. Deze luxueuze collectie roept echt een theatrale sfeer op. Prachtige stoffen zoals delicaat babyvelvet en faux fur zijn versierd met stevig borduurwerk en chique linten om het weelderige gevoel van deze collectie te benadrukken. Het rijke bordeauxrode en donkergrijze kleurenschema wordt gecombineerd met een elegant bloemmotief, dat de verfijnde uitstraling van deze collectie helemaal compleet maakt.

Op www.riviera-maison.nl/actie staat alle info over Laren & workshops.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>