[advertorial]De 'crème de la crème' verschijnt op tweede Happy Spirit Days in Blaricum | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo LaarderCourant.nl
Happy Spirit Days in juni weer in Blaricum.
Happy Spirit Days in juni weer in Blaricum. (Foto: Dinand van der Wal)
advertorial

De 'crème de la crème' verschijnt op tweede Happy Spirit Days in Blaricum

  Bedrijven

BLARICUM - Na het succes van vorig jaar durft Carla Begeer uit Blaricum het opnieuw. In en rond haar woonboerderij aan de Binnenweg 7 vindt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni het festival Happy Spirit Days plaats. "Niks zweverigs, maar met beide voeten in het gras", benadrukt de Blaricumse.

Het belooft ook dit jaar een ware hit te worden, met drie dagen vol toonaangevende sprekers, lifechanging workshops en optredens van formaat in een sfeervolle en kleinschalige setting. "De crème de la crème op het gebied van meditatie, mindfulness en yoga reist af naar 't Gooi. We hebben een aantal succesvolle sprekers van vorig jaar teruggevraagd en zeker 50% vernieuwd", vertelt de initiatiefneemster van dit festival.

Yogaconcert

Zo geeft de bekende filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen, helpt mindfulnessexpert Marnix van Rossum balans te vinden (met aansluitend een stiltewandeling door de buurt) en is het mogelijk om bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales te volgen. "En we hebben Hedi de Vree. Zij is de allerbeste op het gebied van ademhaling." Bijzonder is ook de komst van Olande Ananda. Begeer: "Als je wilt mediteren heb je aan hem de beste. Hij kan je echt tools geven." En laten we ook 'the best of meditatie' met Tijn Touber niet vergeten, net als wetenschapper Hans Andeweg; hij praat over energie maar vliegt dit thema van een andere kant aan. "En wie de mensen zeker niet mogen missen is Jan Kuiper. Het yogaconcert dat hij geeft, heeft hij eerder ook in Het Concertgebouw uitgevoerd. Echt prachtig." En wie eindelijk eens af wil van de blokkades in het lichaam kan aansluiten bij de Yin Yoga met drums van Danah Monique Bosch.

Happy Garden

Tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden genieten de bezoekers van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst, op de Happy Bazaar zijn mooie producten te vinden en er zijn hapjes van de Happy Belly en de Blaricumse Peggy Gonzales én sapjes van Juice Lab en een gratis theeschenkerij van Yogi-tea (beker meebrengen!). Ook de styling wordt dit jaar nog mooier.

Voor wie? "Iedereen is welkom. Als je ook maar een beetje nieuwsgierig bent, is dit je kans om eens te komen kijken en je ermee bekend te maken. Er zit echt amper een spiritueel sausje over. Nieuwe dingen ontdekken maakt je leven rijker. Al denk ik dat over tien jaar alle schroom rondom yoga, meditatie en mindfulness verdwenen is en het hoort bij het dagelijks leven", besluit Carla.

Tickets

Tickets voor de Happy Spirit Days 2018 zijn verkrijgbaar via www.happyspiritdays.nl. Elk ticket is inclusief toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze. De dagprijs bedraagt 59,95 euro, een passe-partout voor twee dagen kost 99 euro en voor drie dagen 135 euro. Gratis parkeren bij de buren.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>