Overeenkomst tweede Garagepark in Blaricummermeent | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Het glas wordt geheven na de ondertekening.
Het glas wordt geheven na de ondertekening. (Foto: Gemeente Blaricum)

Overeenkomst tweede Garagepark in Blaricummermeent

  Buurt / wijk

BLARICUM - Wethouder Anne-Marie Kennis van de Gemeente Blaricum heeft dinsdag met Rick Venema en Remco Struyk  de overeenkomst voor de bouw van een tweede vestiging van Garagepark op BusinessPark27.  

De vestiging telt 102 garageboxen verdeelt over twee verdiepingen in de Blaricummermeent, die zowel voor particulieren als ondernemers te huur of te koop zijn.  De verkoop van de boxen start vanaf heden.

Kantoor
Rick en Remco zijn geen onbekende namen op het businesspark. Naast de gezamenlijke Garagepark vestigingen, houden de heren kantoor op het Hoofdkwartier, een prachtig pand dat eerder dit jaar is opgeleverd aan de Binnendelta.

Rick woont bovendien in de Blaricummermeent en RSVC, het bedrijf van Remco, heeft meerdere woningbouwontwikkelingen in De Blaricummermeent heeft gerealiseerd.  

Ondernemersgeest
Wethouder Anne-Marie Kennis is blij met de ondernemersgeest van de heren: "Het begon allemaal met een schitterend blokje van vier rietgedekte woningen in de woonwijk, daarna volgde er nog eens 16 woningen, een appartementengebouw en vier bedrijfspanden. Een tweede vestiging van Garagepark is een mooie aanvulling op dit oeuvre."

Met het sluiten van deze overeenkomst is meer dan de helft van BusinessPark27 verkocht.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>