Afbeelding
Foto: Singer Laren

Rij samen de autopuzzeltocht over kunst en cultuur van Singer Laren

Cultureel

LAREN -  Door de coronamaatregelen is Singer Laren voorlopig nog gesloten. Maar dat is geen reden om bij de pakken neer te zitten. Er wordt alles aan gedaan om liefhebbers van kunst en cultuur toch van Singer Laren te laten genieten. 

Zo zijn er kunstlunchmanden, SingerTV, ‘Koffie tot go’ en is het mogelijk om op afspraak in de Singer Shop te winkelen. Nieuw is de Singer Laren autopuzzeltocht.

Tocht over kunstenaars

Waar woonden kunstenaars als Anton Mauve en Jan Sluijters? Wat is dat toch met schilders en schapen? En wist je dat Laren en Blaricum de plekken zijn waar Mondriaan zijn eerste abstracte werken maakten? Stap in je auto en ga samen op kunstreis met de Singer Laren autopuzzeltocht! 

Autobingo voor kinderen

Je begint bij Singer aan de Oude drift 1 in Laren en ontdek de sporen van de kunstenaars met verrassende vragen en opdrachten. Iedereen heeft een rol. De bestuurder rijdt en luistert, terwijl de bijrijder navigeert en de weetjes en vragen voorleest. Samen beantwoordt je vijftien opdrachten en kinderen op de achterbank kunnen de autobingo spelen. 

Rallybox

De route van bijna 70 kilometer en gaat door Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Kortenhoef en Hilversum. Je maakt jouw tocht compleet met een rallybox dat voorzien is van drankjes en lekkernijen.

Kijk op www.singerlaren.nl/autopuzzel voor meer informatie en bestel voor 15 april met korting.


Uit de krant