Schrijvers en dichters uit Huizen, Laren, Blaricum hebben op elke laatste zaterdagochtend van de maand een podium tot hun beschikking.
Schrijvers en dichters uit Huizen, Laren, Blaricum hebben op elke laatste zaterdagochtend van de maand een podium tot hun beschikking. Foto: Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum

Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum pakt Open Podium weer op

Cultureel

REGIO - Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum is na bijna een jaar weer begonnen met het organiseren van Open Podium. Schrijvers en dichters uit Huizen, Laren, Blaricum en omgeving hebben hierdoor weer op elke laatste zaterdagochtend van de maand een podium tot hun beschikking. 

“Vanzelfsprekend is iedereen uit Huizen, Laren en Blaricum en omgeving welkom”, meldt Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum. “Ook om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. Het idee is namelijk dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn.”

De bibliotheek en het schrijversgilde hopen sinds vorig jaar met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters in het Gooi te realiseren. Het schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseert ze de programmering. 

De Open Podium-avonden zullen plaatsvinden in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen. De toegang is gratis. Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Cecile Koops, clckoops@gmail.com.

Uit de krant