Afbeelding
Foto: Gooise Academie

Gooise Academie zoekt nieuw bestuurslid voor contacten met docenten

Cultureel

LAREN - De Gooise Academie voor Beeldende Kunsten is op zoek naar een nieuw bestuurslid voor het onderhouden van de contacten met docenten.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, cursistencontact, docentencontact en een medewerker voor marketing/communicatie. Alle bestuursleden zijn vrijwilligers en besteden gemiddeld zo’n zes uur per week aan hun ‘job’.

Als bestuurslid bepaal je met je collega’s het beleid van de academie en werk je actief mee aan de uitvoering. Het werk voor het docentencontact houdt onder meer in: het verzorgen van de communicatie met de docenten, het verstrekken van een docentenovereenkomst voor het geven van hun cursussen, meehelpen met het formuleren van het cursusaanbod, werven van nieuwe docenten en voorstellen doen voor vernieuwing van het cursusaanbod.

De academie zoekt een collega die affiniteit heeft met beeldende kunst en het liefst ook zelf kunst beoefent. “Je kunt je goed inleven in de rol van een docent en hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen”, licht voorzitter Frans Hesp toe. “Je bent iemand die graag met andere mensen omgaat en je kunt soepel en professioneel samenwerken met andere bestuursleden en docenten.”

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Frans Hesp via 035-2031515 of stuur een mail naar info@gooiseacademie.nl.

Uit de krant