Foto's Bob Awick

20 en 21 mei: Atelierroute Laren verwacht duizenden bezoekers

  Cultureel

LAREN - Maar liefst 59 kunstenaars nemen deel aan de 12e Atelierroute Laren die in het weekend van 20 en 21 mei zal worden gehouden. Een recordaantal kunstenaars zal dan ook de deuren van hun ateliers tussen 11.00 uur en 17.00 uur openstellen.

Leo Janssen, oud-wethouder Cultuur en een van de bestuursleden van de Stichting Atelierroute Laren: "We verwachten toch wel duizenden bezoekers die het komend weekend door het dorp zullen trekken. We hebben een mooi luxe fullcolour Art Magazine gemaakt dat deze week in Laren gratis huis-aan-huis wordt verspreid. De glossy informeert het publiek welke kunstenaar met wat voor soort werk thuis in de eigen ruimte exposeert. Het aanbod aan kunstwerken is nogal divers. Er zit echt heel bijzonder en kleurrijk werk bij. Ook prachtige beelden trouwens. En alles is redelijk betaalbaar."

De ateliers zijn in het kunstweekend herkenbaar aan de vlag en de paarse houten bordjes. Voor meer informatie kun je in het Brinkhuis terecht en op www.atelierroutelaren.nl.reageer als eerste
Elke woensdag het Laarder Courant per e-mail
Meer berichten
 

Laarder Courant nieuwsbrief

Elke woensdag het Laarder Courant per e-mail