<p>Burgemeester Nanning Mol is 4 november te gast en de Eemnesser burgemeester op 18 november.</p>

Burgemeester Nanning Mol is 4 november te gast en de Eemnesser burgemeester op 18 november.

(Foto: Gemeente Laren)

Burgemeesters te gast bij Winterprogramma Protestantse Gemeente Laren Eemnes

  Mensen

LAREN/EEMNES – Nanning Mol, burgemeester van Laren, is op woensdagavond 4 november te gast in het Winterprogramma van de Protestantse Gemeente Laren Eemnes (PGLE). Op woensdagavond 18 november komt zijn collega Roland van Benthem van Eemnes langs. 

Beide burgervaders zullen worden geïnterviewd door ds. Job de Bruijn. Hij gaat met ze in gesprek over hun ervaringen. Hij wil weten hoe zij omgaan met invloeden van verschillende kanten, wat hun drijfveren zijn, over wie of wat hen inspireert en wat hun interesses zijn. De burgemeesters is gevraagd om muziek- en of beeldfragmenten mee te nemen die een bijzondere betekenis voor hen hebben.

Aanmelden
De interviews vinden plaats in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk aan de Kerklaan 41 in Laren. De tijd is van 19.30 tot 21.30 uur. Omdat hier de coronaregels worden gehanteerd, moeten mensen zich aanmelden via mail bij yttastulp@gmail.com.

Aanmelden kan vanaf 1 week voor de geplande avond. Eerdere aanmeldingen worden niet gehonoreerd. Mochten er meer dan 30 aanmeldingen komen, dan krijgen mensen per mail dat te horen.

Mondkapje
Bij binnenkomst wordt de naam van de bezoekers genoteerd, moeten de handen worden ontsmet en is een mondkapje verplicht. Dat mag af als de bezoeker op zijn plaats zit, maar moet weer op als zij de zaal verlaten. Bezoekers krijgen een plaats aangewezen door begeleiders.

Via Kerkomroep, Facebook en YouTube zijn de avonden ook te volgen. Daarnaast zijn er vragen en reacties mogelijk via winterprogramma@pglaren-eemnes.nl. Die vragen of reacties komen dan aan de orde tijdens de afsluitende vragenronde. Wie na afloop naar de uitzending kijkt, kan ook reageren op hetzelfde mailadres. Dan komt er per mail een reactie op de vraag.

Meer berichten