Een lid van krijgt een mooie tas van de seniorenvereniging.
Een lid van krijgt een mooie tas van de seniorenvereniging.

Mooie tas met verrassing voor leden van seniorenvereniging BasBEL

Mensen

BEL - Aan de vooravond van Pasen steekt seniorenvereniging BasBEL haar leden een hart onder de riem met een mooie tas waarin een kleine verrassing zit.

Traditioneel is Pasen het feest van de wederopstanding. Voor veel senioren heeft dat dit jaar een bijzondere betekenis. Zeker als zij onlangs ziek zijn geweest of zelfs een geliefde hebben verloren.

Fijne paasdagen

Met de tas wenst het bestuur iedereen fijne paasdagen. “Op onze actie hebben we al verschillende positieve reacties gekregen en ook op ons motto: Blijf gezond want volgend jaar is er weer een echte paasbrunch. We hopen ook dat onze vereniging op deze manier meer leden krijgt’, laat het bestuur weten. 

 Culturele, sportieve en recreatieve evenementen

“Wij zijn een eenvoudige vereniging met een heleboel senioren uit Blaricum. Eemnes en Laren en behartigen het om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en sociaal te laten functioneren. Onze leden bieden we contactmogelijkheden aan zodat ze actief kunnen deelnemen in de samenleving zoals het organiseren van culturele, sportieve en recreatieve evenementen en bieden ook hulp aan op het gebied van administratie, belasting en vervoer.”

Uit de krant