Politie zoekt man die pint met gestolen pas | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Beelden van de verdachte uit de twee supermarkten waar hij pinde.
Beelden van de verdachte uit de twee supermarkten waar hij pinde. (Foto: Politie)

Politie zoekt man die pint met gestolen pas

  Politie

EEMNES - De politie is nog steeds op zoek naar een man die bij supermarkten in Huizen ruim 1.500 euro heeft gepind, nadat hij op 2 november 2017 een pinpas buit heeft gemaakt bij een inbraak in Eemnes.

"Tot nu toe hebben we drie tips over deze zaak ontvangen, maar met die informatie was het niet mogelijk de zaak op te lossen. Daarom stellen we onze vragen nogmaals, in de hoop dat het de gouden tip oplevert", meldt de politie.

Inbraak
De pas werd gestolen bij een inbraak in een woning aan de Raadhuislaan in Eemnes op donderdagavond 2 november 2017. De bewoonster is niet thuis en het hele huis wordt overhoop gehaald.

Als ze thuiskomt, ontdekt ze dat haar portemonnee met daarin haar bankpas is verdwenen. Al snel wordt er met de pas ruim 1500 euro van haar rekening gepind. Dat gebeurt bij twee supermarkten in Huizen.

Geldautomaat
Op bewakingsbeelden van beide winkels is te zien hoe een man bij de geldautomaat in de winkel geld opneemt. Bij een van de winkels doet hij ook nog wat boodschappen die hij met de gestolen pas afrekent.

Het signalement van de man is: lichtgetinte huidskleur, lengte ongeveer 1,75 meter, smal postuur en een kortgeschoren baardje. Hij droeg een zwarte trainingsbroek van het merk Adidas met witte verticale strepen en een wit Adidas merk op het bovenbeen en droeg een grijze/zwarte bodywarmer aan van het merk Nike.

Herkennen
De politie vraagt mensen die de verdachte herkennen of weten wie deze is te bellen met de gratis Opsporingstiplijn van de politie via 0800-6070. Wie anoniem wil blijven kan dit gratis doen via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Op de website van de politie staat meer informatie. Hier kan ook online een tipformulier worden ingevuld.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>