Afbeelding
Foto: Enter Media

Ernstige mishandeling Stichtse Strand Blaricum

Politie

BLARICUM - Een 15-jarige jongen is donderdagmiddag 6 augustus ernstig mishandeld op het Stichtse Strand van Blaricum. Daarbij raakte het slachtoffer gewond aan zijn hoofd. De politie is op zoek naar getuigen, meldt zij op Facebook.

Rond 16.00 uur lag het 15-jarige slachtoffer op het strand te slapen toen een vermoedelijk 16- of 17-jarige jongen aan kwam lopen. Volgens getuigen zou hij het slachtoffer uit het niets tegen zijn hoofd hebben geschopt.

Buiten bewustzijn
Het slachtoffer is toen even buiten bewustzijn geweest en werd vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Hij maakt het naar omstandigheden redelijk. De politie heeft de verdachte nog niet kunnen aanhouden, maar heeft wel een vermoeden wie het is.

Gezien de ernst van de zaak neemt de politie de zaak hoog op en is op zoek naar hulp van meer getuigen. De politie is vooral op zoek naar mensen die foto’s of filmpjes hebben van het incident waarop de dader te zien is.

Melden
Ook mensen die iets hebben gezien of meer weten over de verdachte worden opgeroepen zich bij de politie te melden. Dat kan via 0900-8844. Wie anoniem wil blijven kan contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Uit de krant