Laarders doneren 6.350 euro aan Reumafonds | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Een deel van het Larense team achter de collecte.
Een deel van het Larense team achter de collecte. (Foto: Raumafonds Laren)

Laarders doneren 6.350 euro aan Reumafonds

  Zorg

LAREN - "De inwoners van Laren hebben ook dit jaar weer weer een prachtig bedrag voor het Reumafonds bijeengebracht", dat meldt het collecteteam.

"Bijna 60 collectanten - waaronder 10 nieuwe vrijwilligers - trokken afgelopen week met een collectebus van deur tot deur en wisten gezamenlijk 6.350 euro op te halen."

Verrast
Het enthousiaste Larense team was bij het tellen maandagochtend verrast dat er bijna 300 euro meer dan vorig jaar is gecollecteerd. Het is namelijk hun ervaring dat er aan de deur vaak geconstateerd wordt dat er helaas geen contact geld meer beschikbaar is.

"Gelukkig beschouwen vele betrokken bewoners de biljetten tegenwoordig ook als kleingeld. Een teken van de tijd! Ieder beetje is bij het Reumafonds van harte welkom en vele beetjes maken gelukkig een boel."

Onderzoek
Met de opbrengst financiert het Reumafonds wetenschappelijk onderzoek, de sleutel tot genezing van reuma. "In de afgelopen twintig jaar leidde reumaonderzoek tot spectaculaire vooruitgang in medicijnen en behandelmethoden. Hierdoor is de levenskwaliteit van mensen met reuma sterk verbeterd."

Ook geeft het Reumafonds voorlichting over reumatische aandoeningen, adviseert over omgaan met de ziekte in het dagelijks leven en behartigt de belangen van mensen met reuma.

Aandacht
"Gelukkig is er ook meer maatschappelijke aandacht gekomen voor de gevolgen van reuma in het dagelijks leven. Het Reumafonds ontvangt geen overheidssubsidie. Uiteraard kan er ook direct aan het Reumafonds worden gedoneerd via www.reumafonds.nl."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>